PDFAfdrukkenE-MailvCal/iCal

PodiumPensionering: Bert Schellekens feat. Dicemen [ Terug ]

Datum:
zo 07.01.2018
Tijden:
15:30
Plaats:
Café Oud Brabant
Categorie:
Archief

Meer informatie

Say Goodbye to the blues

Op zondag 7 januari staat Dicemen op het podium van café Oud Brabant. Het is een soort nieuwjaarsconcert van de band, maar tegelijkertijd een afscheid van zanger Bert Schellekens. Aanvang ca. 16.00 uur, toegang gratis

Bert Schellekens gaat met “podiumpensioen”! Tenminste…., hij neemt afscheid van het podium en stopt met zijn carrière als frontman/zanger van een versterkte blues & rockband. Dat wordt gedaan met een optreden van Dicemen. De band waar hij de laatste jaren mee speelt. Bert Schellekens had voor Dicemen al een lange carrière als zanger van The Watts, Watts Happening, Watts in a Name, A Blues Carrousel en andere bands en speelde vol overgave blues, rhythm&blues en blues&rock muziek en vooral nummers van Them, Van Morrison en Joe Cocker waren op zijn lijf geschreven. Hij heeft vele jaren bij Oud Brabant gerepeteerd en opgetreden en daarbij waren de optredens van Watts Happening op zondagmiddag met het Bluesfestival legendarisch. Tientallen mensen hebben in die periode bij de band op het podium gestaan en soms zelfs hun eerste schreden in de muziek gezet.

Zondag 7 januari neemt hij afscheid als leadsinger van een stevig versterkte band en gaat er nog één keer "volle bak tegenaan". Speciaal voor deze gelegenheid is de band uitgebreid met blazers en zal Dicemen hun nieuwe leadzangeres Wendy Langerwerf introduceren. We zien Bert in de toekomst misschien nog terug als zanger van een `akoestisch´ bandje.

Dicemen

Aanvang ca. 16:00 uur

Toegang gratis