PDFAfdrukkenE-MailvCal/iCal

Foul Play Committed [ Terug ]

Datum:
za 24.03.2018
Tijden:
21:30
Plaats:
Café Oud Brabant
Categorie:
Archief

Meer informatie

24 maart: 30 jaar café Oud Brabant

Een Feestje met Foul Play Committed

Vanwege de viering van de “30ste verjaardag” van Café Oud Brabant treedt de band Foul Play op 24 maart op met hun speciale uitgebreide band Foul Play Committed. Aanvang van de band ca. 22.00 uur, toegang gratis.

Café Oud Brabant is natuurlijk al veel ouder (sinds 1680?), maar op 21 maart 1988 begonnen wij met het café . En hoewel het geen groot jubileum is, -zoals 25 en 50 jaar- is het tegenwoordig een niet zo veel voorkomend jubileum: 30 jaar exploitatie van een café. In Oosterhout zijn we daarmee waarschijnlijk de langstzittende zelfstandige café-exploitanten. Toch wel iets om even bij stil te staan…..

Of juist niet, want we vieren dat op 24 maart met een live-optreden van Foul Play Committed. Foul Play Committed is Foul Play aangevuld met 2 fantastische zangeressen. Het is een authentieke en energieke live act vol tijdloze Soul classics gebaseerd op de film The Commitments uit 1991. Kortom, klassiekers van Wilson Pickett, Otis Redding, Sam & Dave, Etta James e.a. met tomeloze energie gebracht door de 11-koppige band die bestaat uit:

Rob Heijkant - Vocals

Kees Roovers - Guitar

Luc Broers - Bass, backing vocals

Hans Raaymakers - Drums

Frans Vriens - Organ, piano and keyboards

Stijn Schoenmakers - Trumpet

Jan Broeders - Tenor sax

Filip Broeders - Bariton & Alto-sax

John Snoeren - Trumpet

Ciska Verweij - Vocals (FPC) en

Mariska Kerst - Vocals (FPC)

Zij gaan er voor zorgen dat onze verjaardag voorzien wordt van een hoog swinggehalte.