PDFAfdrukkenE-MailvCal/iCal

The Grapes [ Terug ]

Datum:
za 18.08.2018
Plaats:
Café Oud Brabant
Categorie:
Optredens

Meer informatie

The Grapes zijn in een ver verleden begonnen als Get Back, één van de betere Beatles-tribute-bands. Ze speelden in zo ongeveer alle zalen van Nederland, maar het meest memorabele zullen hun trips naar Liverpool zijn geweest, waar ze een aantal keren in the Cavern speelden tijdens de Beatles week. In 2010 vierden ze hun 10 jarig bestaan als The Grapes met een groot concert in theater de Bussel en in 2014 vonden ze het welletjes. Ze gaven een afscheidsconcert in De Pannehoef. Daarna gingen de bandleden ieder hun eigen weg, maar de aandacht van hun fans bleef. Ze werden dan ook steeds nageroepen: “Wanneer spelen jullie weer?” en … het bloed kruipt waar het niet gaan kan. Begin 2017 ging de kogel dan toch door de kerk. De band plande een reünieoptreden tijdens de Oosterhoutse kermis en de mannen begonnen weer gezamenlijk te repeteren in Oud Brabant.

Het optreden in 2017 was een dermate groot succes (café Oud Brabant tot de nok vol, de hele Leijsenhoek vol met mensen die niet meer naar binnen konden, maar gelukkig was het prima weer) dat het bloed toch weer.........: dus ook in 2018 tijdens de kermis een optreden van The Grapes

Een optreden met voornamelijk sixites-muziek op de manier waarop die muziek bedoeld is geweest door de originelen zoals The Beatles, The Rolling Stones, The Moody Blues, The Beach Boys, Them etc. uitgevoerd door:

Kees Ernst - vocal en gitaar

Jan Scherders - vocal en gitaar

Johan Ernst - basgitaar

John Maton - drums

Cor Ernst - vocal en toetsen

Het wordt weer een historische avond op de Leijsenhoek met: The Grapes