Live/Demo opnames

Oud Brabant recording sessie: Live opnames zaterdagavond of zondagmiddag

  1. live opname
  2. 4 nummers demo uitgemixt
  3. van live optreden een ruwe mix
  4. kosten 175,00 exclusief 21% B.T.W.

Live “studio” opname: Maandagavond

  1. Maximaal 3 uur opname
  2. mixen - mastering
  3. € 250,00 exclusief 21% B.T.W.

Extra werk/opname zoals in- en overdubben, zang opnieuw: € 25,-- pu exclusief 21% B.T.W..

Café Oud Brabant heeft een goed eigen podium van ca. 6 meter breed en 4 meter diep en een apart drumpodium. In de loop van de jaren hebben we verschillende p.a.-systemen gehad, maar sinds begin 2010 beschikken we over een Master Blaster-systeem, wat de live-sound transparant en warm overbrengt en niet storend hard is of hoeft te zijn.

We beschikken over goede microfoons speciaal voor zang ( Sennheiser, Shure), instrumenten ( Shure) of drums ( AKG, Sennheiser, Shure) en een goede monitorset. Het podium geluid is vrij "droog" door het gebruik van backdrops en vloerbedekking.

Tijdens optredens worden de bands digitaal opgenomen op een 24-sporenrecorder en later ruw uitgemixt. Deze opnames worden door de bands soms gebruikt als herinnering aan hun eerste muzikale probeersels, terwijl andere bands ze op hun internet-sites plaatsen, inzetten als live-demo's of er zelfs live-c.d.'s van uitbrengen. In die laatste categorie zijn de c.d.'s van Red Eye Gravy ( Passage to the Blues) en Willem Dyck ( Bluesleg) te noemen.

Soms gebruiken bands die opnames als demomateriaal/op hun website.

Alan Haynes: Houston Blues ( video van John de Vries en Harry Szöke)

Café Oud Brabant heeft de mogelijkheid om bands direct live of in de studio op te nemen en uit te mixen in de Backstage-studio.

Voor informatie kun je mailen naar:  Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.